Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Hur Manga Dog Pa Titanic


Hur Många Dog På Titanic

Hur Många Dog På Titanic Katastrofen?

Myten om Titanic-katastrofen

När Titanic sjönk den 15 april 1912 dog över 1 500 människor. Katastrofen har fångat världens uppmärksamhet och har varit föremål för otaliga böcker, filmer och tv-program. Under årens lopp har många myter och missuppfattningar uppstått om händelsen, inklusive antalet personer som dog.

Det exakta antalet dödsfall är inte känt

Det exakta antalet personer som dog i Titanic-katastrofen är inte känt. Den officiella dödssiffran är 1 514, men det uppskattas att det verkliga antalet kan vara högre. Det beror på att många kroppar aldrig hittades och att det inte fanns någon exakt passagerarlista.

Många faktorer bidrog till den höga dödligheten

Det finns många faktorer som bidrog till den höga dödligheten i Titanic-katastrofen. En faktor var det faktum att fartyget inte hade tillräckligt med livbåtar. Det fanns bara 20 livbåtar, som endast kunde rymma cirka 1 200 personer. En annan faktor var det faktum att vattnet var mycket kallt. De som hamnade i vattnet dog ofta av hypotermi.

Katastrofen var en tragedi

Titanic-katastrofen var en tragedi som krävde livet på över 1 500 personer. Katastrofen har fångat världens uppmärksamhet och har varit föremål för otaliga böcker, filmer och tv-program. Under årens lopp har många myter och missuppfattningar uppstått om händelsen, inklusive antalet personer som dog.


Komentar